kort inlägg.

Ewe är heeeeeelt tokig. Hon sitter här i sängen och äter en förfrusen cheesecake. Hon hade längtat sååå mycket... Våran kyl är nämligen lite konstig! Jag saknar alla hemma idag! samtidigt som jag ser fram imot att börja jobba och sådär här..





SAKNAR SPECIELLT DANNE ;)

JUL.

har haft en annorlunda jul iår, men den har varit nice.
Vi har en gran som hänger i taket eftersom vi glömde köpa en fot och ligger man på ett speciellt ställe i soffan och kollar lite snett ser det ut som man är upp och ner. helt fuckat.

ewe och jag var uppe hela natten och julpynta, fixa med paket och gran.
Och idaaaag var jag ganska nöjd när ewe gick upp klockan nio för jobb och jag sov till 12.
Sen köpte jag de sista sakerna, mötte ewe på jobb och sen kolla vi julkalandern och fixa oss.
Halv fyra ramla en bakfull Adrian in och vi fick, tro det eller ej, till kyrkan. Först somna jag typ tre ggr och sen fick me and E skrattatack på riktigt, vilket gjorde allt väldigt svårt. ni vet ett sådan atack man får i skolan under genomgåg, när man får skäll eller någon berättar något hemskt. Då det är absolut förbjudet att skratta. Efter det gjorde vi mat i tre timmar! sen åt vi, öppna julklappar, osv osv.. och nu är klockan mycket och ewe sover faktiskt och Adrian drog på fest för en timma sen...bilder kommer btw..

imorgon ska vi nog sova hela dagen och sen kanske jobba på kvällen.. i hope so!
på så sätt spenderar man inga pengar.


Måste också tillägga att ewe är världens sötaste sambo och hon förgyller mina dagar här i Norge!

Och Jakob ringde och var världens gladaste idag, han hade fått xbox!!!
Längtar tills jag kommer hem och får spela med han!

flytt.

Nu ska jag iväg och äta frukost.. undra vad det blir!
sen ska jag köpa de sista julklapparna och fixa en gran.. sen ska vi pynta:)

igår drck vi lite öl med ewes monki-poolare.. söta tjejer!
Sen gick vi till ett 18årsställe som inte är helt okey, men men.. jag var lite nöjd när jag kunde fortsätta sova när ewe gick till jobbet imorse!

Den 6e flyttar vi iallafall till en etta i byn, det ska bli niceeeee.




Jag saknar min lillebror och mina dogs extra mycket idag!

norska.

Alayan ringde nyss och jag får en 100 % anställning hos honom. Är sjukt glad.
Det är ett mysigt cafe mitt i centrum typ.. han har precis tagit över det så det är mycket som ska ändras och sådär.. nice.

Ewe jobbar och jag måste äta med henne.. så sitter här och väntar medans killarnas fifa-skrik från soffrummet ekar i mitt huvud, haha. Efter lunchen, eller frukosten för min del, ska jag iväg och provträna på nautilus.
Sen ska jag förbi lilla scotten, ta en kaffe hos Adrian.

HA, jag har blivit norsk fan. jag kom på mig själv säga detta här om dagen:
"Helvete, jeg tenger nåe å spice, är så himla sulten"
;)



Och hur mycket saknar jag inte er? :D

från noll till 3

gårdagen var ganska seg.. jag skulle på intervju någon gång under dagen, hade inte fått någon tid.. så jag vänta och vänta och vänta.. så jag gick förbi hence på lilla scotten.. då sa han att de behövde extra hjälp nu i helgen så där blev det lite jobb. Sen hörde killen av sig som jag skulle på intervju med.. så vi tog en kaffe på Bocca. Jag insåg precis när jag satt mig ner att.. fan.. jag kan ju inte norska. Norska i Oslo är inga problem men i Bergen... men jag förstod de mesta, haha. Så de hör av sig imorgon.  Sen hängde jag med ewe på hennes jobb. Jobbade gratis i kanske två timmar på monki, haha. Jag är alldeles för sällskapsberoende! Sen gick vi hem till Alayan för lite filmmys.. då sa han att jag fått jobbet på hans café. Väntar också svar från ett dagis. Så nu har jag typ för många jobb!

det blev ett litet rörigt inlägg. Måste skynda iväg och luncha med ew.
Det var mest en uppdate för att mina päron inte ska tro att jag inte gör något om dagarna, haha.
och grattis pappa.. sa åt Jakob att du skulle ringa så fort du kom hem! Det gick inte att ringa igår..

vi har även börjat kolla på lägenheter..

jalla puss.


what a fakk?

jag är tokigt kär i daniel serrestam.
fortfarande.
Jag älskar hur han ser på mig, hur han alltid tar hand om mig och hur han tjatar om alla möjliga saker.
Jag älskar att vakna upp i hans armar.



for you alex.

är sjuuuuuuuuuukt irriterad.. denna dag är inte till min och ewes fördel.
vi har vänt på dygnet totalt också. jävla ewe. Hon kan sova hur mycket som helst,, och jag faller lätt för grupptrycket ;)

Personalfesten i söndags var iallfall jättemysig.
Vi drack glögg och myste sen blev det vin, ostbricka, bäbissprit för oss som inte är 20 (jaaaa, men känner sig som 17) Den där paniken man hade när alla andra kunde träffas och ha kul, och man själv inte FICK vara med. Lite så är det att bo i Norge. Dock bra för plånboken.

Imorgon ska jag på jobbintervju iallfall. Galet svårt att få jobb innan jul eftersom alla redan har sin julpersonal, men efter har jag lite på g..

Jag och ewe blir allafall gaaalet bortskämda här borta då vi lärt känna lite kockar. Vi får lagad mat varje dag! ibland även efterrätt. vi behöver inte ens diska. nice.

Saknar er där hemma. vill julmysa!
PUSS.

mamma och pappa.

jag vet att jag inte har ringt. Men jag lever iallfall.. det är massa problem med mitt norska nummer då alla 7eleven-arbetare här är utvecklingsstörda.

MEEEEN.. jag och ewe kan inte komma hem till jul.. det kosta sjukt mycket pengar. Så våran kanadensare Adrian ska laga svensk/kanadensisk julmat åt oss. Och bli inte arga för vi vill verkligen hem egentligen..

Annars så rullar det på här borta.. lite segt då alla jobbar utan jag men det ska nog lösas..
Ringer imorgon. Hälsa jakob och dogsen.

PUSSSS

sunday.

söndagarna här är ganska sjuka. Allt är stängt och folk super på kvällarna.

Igår vaknade jag och ewe runt två tiden eftersom vi kom hem sjukt sent från jobbet.. sen gick vi två och en kille som heter Adrian upp för Berget här... sjukt jobbigt. Och det jobbiga är att det var så himla fint så man måste typ gå upp igen och ta kort..

Vi har bestämt att vi ska göra något i träningsväg varje söndag! Sen gick vi iofs och käka planka, såg på 3D bio och drack öl. Men whatever... idag har jag träningsvärk och det är de som räknas!



Idag får vi en ny säng iallfall. börjar bli trångt med en 90säng!

PUSS.

tights

värt att nämna är fan att jag räkna mina och ewes tights nyss. 16 stycken. Och jag lämna hälften av mina hemma och känner jag ewe rätt har hon nog också det. Blir lite rädd. Lovisa är du sugen på ett par? ;)

nu är jag hungrig.. men ewe har absolut ingen mat på sin hylla. endast tomatsås. jag hatar tomatsås.



en sista sak.. Norges kebabrullar är inte okej.

Bergen

är framme nu, i kanske den mysigaste byn någonsin.
klockan är 16.32 och jag är bakfull. not okay.

Vi var ute igår, efter att ha åkt tåg hela hela dagen. Så nu är jag helt slut. Men jag har varit uppe, lämnat cv, lunchat med ewe och snart ska jag packa upp mina kläder som verkligen inte kommer få plats någonstans.

och klockan nio ska jag jobba!

på måndag ska jag fixa norskt nummer och sådär.. så jag chillar lite med smsen tills dess. Det kostar sjukt mycket att ringa från mitt svenska nr..




att lämna en säl.

det hugger i mitt hjärta.


RSS 2.0