what comes next?

blev lite psykad av gårdagens one tree hillavsnitt.. "what comes next?"
så nu har jag legat och tänkt hela natten. typ. och när jag ligger och tänker så känner jag att det börjar bli väldigt kallt.. så har all ström slutat fungerar så mitt superelement funka ju inte... så jag frös ihjäl. och min mobil dog ch jag kunde inte ladda den. deprimerande. Men nu är strömen tillbaka och jag håller på att tina upp.

idag skulle jag vara frisk och träna och sola hade jag bestämt.. men får fortfarande dåligt om jag ska vara ärlig. men med lite envishet ska det nog gå an.. saknar gymmet.

ska iallfall börja jobba klockan tre, och efter det blir det middag ♥




geilo

har vart på hyttetur i geilo med 56 mongon från bergens uteliv. det var NICE.
dagarna spenderades till å åka snöscoter, åka ring efter snöscoter, åka pulka, leka, grilla osv.. medans kvällarna spenderades till å leka i poolen, bubbelbada, mysa, och jaa.. självklart dricka alkohol.
bilder kommer säkert snart. om några bilder är ok att lägga ut vill säga. 

snart är det jul.. och visst fan ser jag och ewe på julkalendern iår igen! den rädda ju oss förra året och årets påminner lite om mysteriet på greveholm vilket är världens genom tiderna bästa julkalender.

sjuk har jag ju dock blivit av resan.. huvudet känns som tusen kilo och jag hostar konstant. inte kontigt kanske. Och har blåmärken över hela kroppen.
men men.
:)






RSS 2.0