fobi!

hey babes.

har precis slutat jobba och ska snart springa øver till ewe och bobbo som sitter och syr våra klænningar vi ska ha på søndag.. vi har næmligen planerat att vi ska værldens størsta maskeradfest och vi ska såklart vara powerpuffpinglorna. lovar att det kommer bilder på de! ær sjukt taggad!

ikvæll ær det 18årsgræns på Sjoko.. det brukar sluta i koas och jag orkarf egentligen inte jobba, men men :)


har kommit igång ganska bra med træningen.. men min værsta fobi har tagit øver mitt liv typ.. jag blir galen! just nu har det bara blivit till en grej i mitt huvud, men jag kan inte sluta! JAG HATAR NAVLAR. jag kan knappt skriva det liksom..om någon pillar mig eller sig sjælv i navlen blir jag riktigt illamående.. och hær om dagen så var jag tvungen att gå hem från gymmet før att det var en tjock man i grå tight t-shirt som svettades sjukt mycket runt naveln. sjukt larvigt av mig.. det vet jag. jag førsøker jobba på det. men alla retas hela tiden och det hjælper ju inte.. gaaaaaaah :)

just nu ær jag glad varje, varje ,varje dag. (:
elskar bergen och allt som hør till!
men saknar er dær hemma.


speciellt denna søtnos!


lovers.

idag mår jag inge bra.. öppnade idag kl 7 och har hela dagen känt mig så som man gör exakt när klockan ringer kl 6.. trött, hängig och bara allmänt seg. David på jobbet har livat upp mig lite som vanligt men när jag kom hem somna jag med både jacka och halsduk.. ska jobba kl 21.30 också. döda mig. Nu äter jag soppa, den ändas jag kan äta idag och ska sätta på mitt andra liv.. one tree hill.. hih :) saknar dom! i norge betalar man bara halvskatt i november för att man ska ha råd med julklappar.. ganska sött! blir att jobba gärnet då när jag inte är i norrköping mellan den 18e och 22e :) saknar er där hemma! men då ses vi..

happy but sad.

igår blev min ælskade vinterjacka snodd på jobbet.. fyfan!
førsta gången jag anvænder den iår.. 4500 jævla kr åt skogen! jag som aldrig ens brukar køpa dyra saker, haha.
och ska aldrig mer gøra heller før den delen.. men men. jag tror på karma så jag hoppas personen som tatt den kommer få typ fula barn eller något:)

idag ær det jobb och træning som gæller.. ska køra styrka OCH spinna. førra gången vi spinna svetteades jag mer æn jag gjort i hela mitt liv tillsammans typ.. hah. ganska nice.

ikvæll ska vi boka biljetter också!!!!
blir nog nya zeeland som førsta stopp. kommer bli sjukt bra.. ååååh ja!

igår var en ganska hemsk dag.. bakfull och trøtt som fan. blev av mig jackan. kunde inte komma hem(nykeln låg i jackan) men jag var av en konstig anledning lite småglad hela tiden och efter att få spendera natten brevid værldens skønaste evelina så var jag endå ganska nøjd. hon ær rolig hon.. men varfør kan jag inte skriva hær!

jag har btw værldens bæsta vænner och vill aldrig læmna dom!

sista försöket.


idag har jag faktiskt varit helt jävla ledig. och eftersom jag var uppe och såg film till sex igår så gick jag inte upp förren kl två, men det var nice :) sen gick jag, kimmy och lovisa upp för flöyen, vi åt på malabar, gick och spinna med alayan, dubbelduscha fort som fan för att sedan se sverige aaaaaaaaasförlora på Scottsman! men där var det en jääävla massa svenskar och go stämmning. stämmningen stod mest Viktor för som var full och dansa och sjöng.. ;D 

på senaste tiden har det annars varit en del fördelsedagar och öppningar av nya ställen. Sånna tillfällen som man inte kan stå imot även fast man sagt "men nu ska jag inte dricka på ett tag"...

annars har det väl inte hänt så mycket.. jag har fyllt 20 och haft världens bästa födelsedag! har aldrig känt mig så uppskattad förr, haha.. folk kom med blommor och champange till mig på jobbet och nästan alla jag känner var med mig ut på fylla! sen kom familjen hit vilket var hur kul som helst.. dom vart possitivt överraskade för förstod nu varför jag trivs så gott..

det här inlägget känns lite seriöst för att vara mig men det var mest en sammanfattning.. nu ska jag se på one tree hill, somna, bli väckt av fulla killar, skratta och somna om :)

love it.



one piece - världens bästa klädesplagg!

bästis.

den jag saknar mest på jorden just nu är med bästaaaaste vän Sally gooofy Gårdfalk.
Saknar dig så det gör ont i hela mig. Du är världens bästa människa och jag vet att du alltid är på min sida.
och DET är soft. jag saknar ditt element.
du kommer alltid vara min bästa vän, förhelvete, i resten av mitt liv. 
bästabästabästa du ♥

   
   
 


...For a smile they can share the night
It goes on and on and on and on...


RSS 2.0