städdag.

vi har precis haft familjedag och städat hela lägenheten. den är fortfarande ful. men ganska ren.
väntar på att lovisa ska sluta jobba så vi kan gå Flöyen.. innan det ska jag fan sola. ska nog sno ett solkort av Frolle. HA.

börjar klockan sju hela veckan vilket både och skönt och inte skönt.. är ju verkligen ingen morgonmänniska. även fast jag ibland försöker lura mig själv att jag är det. allt går sååååååååååååå sakta. är verkligen superlångsam.
och så går jag alltid och lägger mig sent!



nu... SOLA!

huuuuuuuuuuuuugs.


PROUD.

tja fan.
kom på nyss att jag är så galet stolt över fyra av mina närmsta homies. Lovisa, Sara, Evelina och Sally.

Lul drar iväg ensam till stockholm, trots att hon inte kännde någon så fortsatte hon bo där. Hon såg själv till att börja trivas och har nu massa kompisar och ett nytt liv där.. snart detsamma med Bergen.

Sara chockerar med att åka till strömstad, bli galet kär och ska nu flytta till gbg.. jobben har rullat in och det är jag säker på att det kommer göra i gbg också.

Evelina åkte till Bergen själv och har kämpat så sjukt för att inte ge upp och komma hem till tryggheten. Vi har nog varit med om det mesta vi två.. och vissa dagar tror jag Gud till och med skrek till oss att åka hem. men ICKE.

Sally har med sina otroliga betyg ;) och sin charm lyckats komma in på en linje som jag vet att hon kommer rocka. Hon kommer hjälpa många små kaxiga och vilsna själar i framtiden.



det har inte varit lätt och jag tror alla har gråtit, haft panik, framtidsångest och undrat vad fan man håller på med.
men det har det varit värt.
i'm proud.

    


RSS 2.0