evelina ringdahl.

ikväll spenderar jag sista kvällen på väldigt länge med min fina fina evelina.
det känns ganska sjukt.. har nog aldrig umgåtts så mycket med en och samma människa förut..
vi sover, äter, skrattar, tänker (väldigt mycket), går promenader, dricker kaffe, tränar, spelar mobil-spel, dricker och gråter, och allt gör vi tillsammans. om ewe skrattar så skrattar jag, och om jag gråter så gråter ewe. bokstavligt talat.
till sommaren ses vi igen.. bådas systrar tar studenten. och det kommer bli awesome.
men jag vet inte vem som ska orka lyssna på mina konstiga tankar som jag vet att du också tänker.. vem ska vara min vägg? det kan misstolkas som något negativt, att den man pratar med är en vägg, men det är det inte.. det kan inte bli bättre. jag studsar liksom mina tankar till dig, och så studsar dom tillbaka. jag vet inte varför jag skriver studsar.. tänker nog på handboll. eller nått. whatever....
men nu ska vi tänka positivt som alltid.
vi har en dag natt kvar.
och en dag imorgon.
och kanske lite soldagar i thailand.
och du är helt amaaaazzziiing.
hahah.. 2006...

happiness.


?



The answer, my friend, is blowin' in the wind
The answer is blowin' in the wind..

plus eller minus.

idag kan jag inte bestämma mig om jag är possitiv eller negativ till allt som händer just nu.. när det kommer på en glad låt tänker jag bara glatt och när det kommer på en ledsam låt vill jag gråta. 

den här dagen skulle vara underbar. nu vet jag inte hur den blir.

 

i stort behov av doris-mys <3


handboll.

ikväll har vi haft världens myskväll hemma hos oskar o co med handboll!!!!, tacos och helt fantastiskt sällskap!
har skrattat väldigt mycket.. och det är ju nice.
öppnade idag på jobbet (sista öppningspasset!!!!!) och har nog aldrig varit så trött. sover superdåligt verkligen. brukar tänka att när kroppen verkligen vill sova så gör den det. det är bevisat av mig personligen. jag har somnat under ett spinningpass. väldigt skämsigt!


imorgon är jag full tillsammans med min dorisliknande evelina för sista gången på väldigt länge. det är mycket känslor i luften hela tiden och jag funkar inte riktigt ihop med det. vet inte hur jag ska hantera vissa situationer så jag försöker mest att leeeeeeeeeeeeeeeee. och så lyssnar jag på det sally alltid säger (trots att jag innerst inne hatar det mest av allt.. för hon har ju rätt. men ibland så vill man inte det och det är supertråkigt) ALLT BLIR SOM DET SKA BLI.



at night.

jag är världens bästa nattmänniska! jag älskar att vara vaken på natten.. dock förstör det mitt dagliga liv lite. men vafan. när man jobbar på dagarna har man ju ofta rätt tråkigt iallafall, då kan man lika gärna vara lite trött också och ha det svingött på nätterna. men david gör mina jobbdagar väldigt underbara. det är min arbetskollega och han är helt fantastisk! den mest bittra, negativa, roliga, snälla, sjuka och omtänksammaste människa jag träffat. typ!

lovisa hade skrivit ett inlägg om saknaden till bergen och det liv vi lever nu. jag har inte börjat tänka så än.. och hoppas inte jag gör det heller. för den saknaden kommer bli galen. jag känner dock att jag börjar bli lite uttråkad.. har ju en tendens till att inte kunna vara på samma ställe för länge. och jag har varit här ett år om man tar bort smögensäsongerna! gad! sugen på lite nya rockiga saker och upplevelser.. så nej. inget saknad-inlägg idag. kommer väl dagen innan jag åker.. då sitter jag säkert och stortjuter och ringer till mamma och säger att jag aldrig vill åka från Bergen, att jag vill leva resten av mitt liv här... för jag har även en tendens till att ha SJUKT svårt att släppa saker som jag fäst mig vid. och visst fan har jag fäst mig vid både saker, ställen, rutiner och framförallt männiksor här... åååhhhjaaa.


nu har min nattkompis ewe duschat klart så nu ska vi mysa. vi ska göra allt i världen utan att sova för hon fick panik när hon såg att klockan var tre och hon ska upp sex så inatt blir det ingen sömn alls..
godikkenatt.



helg.

att leva i norge och få helg innebär dessverre inte en mysfredag med popcorn, lördagsfylla på hugo och en bakissöndag. det innebär dubbeljobb fredag, dubbeljobb lördag, sova bort söndagen av total utmattning för att sedan kämpa sig till en fylla på kvällen. Vakna bakfull på måndagen, komma för sent till jobbet. och DÄR är den nya underbara jobbveckan igång igen.

vet btw inte varför jag skrev mysfredag med popcorn. äter aldrig popcorn exept from bio såklart. dock tänker jag varje gång jag går på bio... att poooopcorn, det borde man äta oftare!


denna vecka har varit lite konstig.. har tänkt ganska mycket. det gör mig ganska konstig, tråkig, och frånvarande. men ska ändra på det.. det var superkul på jobbet och imorgon är det den bästa dagen på hela veckan trots att det ine lät som det i raderna ovanför. SÖNDAG. och imorgon ska vi vara superfulla indianer på soho.. plus att jag är fri på måndag. fyfan vad jag vart lycklig nu.


superfulla powerpuffpinglor på soho.. 



confusing tuesday.


RSS 2.0