att packa.

håller på att packar. det går skit.
Vad fan ska jag packa?! Jag åker liksom iväg på obestämd tid och måste ändå klara av att bära det..
hmm..
skor, väskor och jackor är ju det största problemet. jag vill liksom ha med mig skor som jag aldrig använder för jag får panik ifall jag en dag där borta skulle vilja ha dom! töntigt och tjejigt, i know. men jag är fan tjej. och jag har galet mycket kläder, skor och väskor. speciellt väskor.

aja, nu ska jag hämta min lillebror på frita, sen ikväll blir det middag med mina två polare. mohah.
Lovisa får vara våran mamma ikväll, hon är van vid finmiddagar. Jag och sally dricker ju bara smoothie.. och när sally väl äter så har hon mat i hela ansiktet. 




back.

Tjaaaaaaaaaa.
fan.
det var länge sen. Men måste börja blogga igen, mest för att slippa ringa hem varje dag och säga hur jag mår, vad jag gör osv. Ska nämligen flytta till Bergen i Norge nästa torsdag!
Såååååå.. jaa. Imorgon blir det utgång, har inte varit ute på nån månad så det ska bli kul.. dock ska inga ut eftersom det är fredag och alla tuffa går ut på lördag. Men jag sally lovisa och becca planerar att supa ihjäl oss iallafall. Bara bra om inga andra är där! hah.. nee.. jag vill träffa alla!
Nu är jag hemma hos sally, sally pratar med bögen från smögen, och anette och lovisa ser dåligt tv-program.. jag sitter mest här i min nya snygga morgonrock med matchande underkläder. oväntat!
här om dagen skulle jag vara lite kvinnlig och gick helt ärligt och förlängde naglarna.. efter att ha känt mig handikappad i en vecka har jag  bitit av allt och mina naglar är helt fucked. det tog fan hela dagen!

RSS 2.0