träningstjej.

jag håller på att byta rum.. och byte av rum innebär även byte av garderob. my god. Jag har rensat igenom min träningsgarderob som står i datahörnan. Jag har rensat bort 32 t-shirt, 4 joggingbyxor och 5 tjocktröjor. det är helt galet. 

T-SHIRT
En t-shirt får man typ vad man än gör. Om man är med på cup, om man har träningsläger, om man har aktivitetsdag, från skolan, från jobb, friluvsdagar. Det värsta är att jag gillar dom, så jag sparade en massa onödiga! jag har sjukt många minnen med mina t-shirts, eftersom det oftatst står det som hände när man fick dom. Mitt mest onödiga plagg måste vara det fula linnet från beachhandbollen. så ful och liten men så betydelsefull (L) 

och lovisa, du ska få en hel hög med kläder. dock kommer du inte bli glad, för det är typ kläder som man inte bryr sig om att man har. som bara ÄR. onödiga. ganska fula. lite för stora. eller små. sånna som jag tar på mig dagen efter när jag av oförklarliga anledningar vinglat hem till dig runt halv fyra-tiden!

utkast.

jag har mycket kärlek att ge.


new.

sitter i mitt nya rum. det är helt tomt förutom min säng och min dator. det känns obehagligt ensamt, precis som när vi flyttade hit och jag grät en vecka (lite pinsamt.. jag menar.. värre saker har ju hänt. men just då kändes det väldigt sorligt att flytta till KIMSTAD).  så känns det. men nu kan jag ju inte ställa tillbaks sängen i mitt gamla rum. för tungt för en ensam tjej. det är kallt också.. och det luktar målarfärg och bara... allmänt rent av all såpa och trams. funderar på att gå och hämta mina damtussar från det andra rummet iaf?

Men jag skulle väl inte känna mig mindre ensam för de. faktum är att jag hade förväntat mig att inviga rummet med någon, with my boyfriend. men just nu går inte allt som jag vill.. och det är väl kanske ingens fel.. jag får gå och hämta Doris och tvinga henne inviga rummet med mig (inget sexuellt alltså.. om det lät som de.. gjorde det de? hmm.. det kanske bara är jag,,.och sara.. jag vet att sara tog det sexuellt!)

aja.. hoppas ni sover gott iallafall.
/töntig och kär tjej

J. Cash

everyone i know,
goes away in the end


klump.

just nu har jag en stor stor klump av ångest i kroppen. massa saker jag måste göra, det finns för lite tid, och för mycket lathet. jag försökte förut träna bort klumpen, dock utan resultat. den försvann för stunden, och var även något mindre  efter. men den är kvar. tror ni det istället går att supa bort klumpen? Och man sväljer riktigt hårt och dricker tillräckligt mycket?

det är värt ett försök!

 

asleep

sitter i dannes rum. han somnade precis. och av någon oförklarlig anledning drog han ned byxorna till knäna precis innan han somna. världens sötaste. finns ingen som behöver så mycket sömn som han!

sitter och kollar på en film där folk dör hela hela tiden.. ganska sorligt på samma sätt som det är lite tufft. filmen alltså.. inte att folk dör. det är väl i princip alltid tråkigt. om det inte är en riktigt riktigt riktigt elak människa.

snart ska jag hem... tråkigt att sova själv inatt. Låter som en töntigt kär tjej. men det är jag också.. så då får jag väl låta lite som de fast att jag tycker själv att det är töntigt.

nu ska jag lägga mig brevid världens sötaste människa. han skriker efter mig i sömnen.. jag vet det. MOAH :)

PUSS.

YO.

sitter här och känner mig GANSKA så ensam. alla är upptagna ikväll.. lets make a list.

1. lovisa är i london
2. sally är på en fest där jag inte är bjuden
3. danne jobbar
4. becca har isolerat sig med alex. henne får man väl se först om en vecka..
5. klara har cup
6. ewe har cup
7. linn har lagfest
8. becca nr två är på krogen med hennes klasskompisar
9. Sara är sjuk. hon har varit sjuk länge. det är tråkigt.


Men danne kommer till mig klockan fyra! Längtar.
jag vann över honom i brottning förut.. TWICE! han erkännde det till och med :)
men det sluta som vanligt med samma sak...
Han skriker till sina föräldrar att jag har hoppat i deras säng, jag blir arg (och skäms lite), han bär upp mig och slår in mitt huvud i dörren så jag nästan dör. ALLTID går han över gränsen.

i love him.  ♥


väskor väskor

tja.

jag ser fram imot morgondagen. Vill ni helt seriöst veta varför? För jag ska varken ha med mig dator eller träningskläder till skolan, detta innebär att jag kommer gå på stan imorgon med en liten LÄTT väska. Helt ofattbart. Att jag kommer bli grillad av Tom imorgon pga dålig redovisning spelar helt plötsligt inte så stor roll. För jag ska ha en liten LÄTT väska.
 

Det värsta nu är att jag blev assugen på att träna imorgon... men.. då lämnar jag fan väskan i skolan.
för jag ska ha en liten LÄTT väska.

och nu kan jag intge skjuta upp pluggandet mer. jag har försökt med allt.. städning, träning, matlagning, tv-tittande.. jag har till och med rensat garderoben, lite iallafall.. mycket lite.

PEACE.


mat.

jag har fått så himla svårt att stå imot skräpmat!!! jag äter det hela tiden. Godis, chips, läsk är inga problem för mig. jag kan vara utan det länge (förutom choklad men jag är ju trots allt bara människa) men mat kan jag inte motstå. pizza, spicy hot, mcdonalds, chicken kebab. Godaste någonsin. fan. chicken kebab ÄR godare än en sallad. de som säger något annat ljuger!!
nyttiga ljugapor.

RSS 2.0