ringnescup.

yoooooo.

kom precis från jobb och tænkte uppdatera lite før førsta gången på veckooooor. har børjat skriva vanlig dagbok (HAHA) och har dåligt internet.. så giddar ikke ;)

har sovit sjukt lite under en period nu. mina roomisar ær tokiga och jag jobbar hela tiden. søndagar brukar man alltid kunna sova ut. det ær liksom alltid ljuset i tunneln, nær det gæller sovandet då allting ær stængt då. men att allting ær stængt innebær det också att alla ær lediga. och ska alla någon gång gøra något tillsammans blir det på en søndag. imorgon skal hela bergens uteservering på fotbollscup. jag vill inte ens veta hur det kommer till och sluta........fylla.

sen jobbar jag måndag, tisdag och på onsdagkvæll åker jag till norrkøping och hælsar på.. ska bli sjukt nice!
flyttar æven nu på søndag/måndag.. till tre sweeedisshhhhh guys. eget rum. ska bli nice.



avslutar med en bild på min norska homie Mia eftersom jag sitter med hennes dator. snyggis.



SNART SES VI.

no busssss.

heeeeeeeey.

sitter ensam i bempas, tobbes och fredriks lägenhet, vårat ex.
alla gick på jobb kl 11 och jag gläääädjer mig faktiskt till o sitta här själv med min dator, som för övrigt både blivit utskrattad och fått kaffe över sig tidigare på Calibar.

jag vet inte riktigt hur jag ska klara av att färda mig någonstans efter att ha bott här.. jag har varken åkt bil, buss eller tåg sen jag kom hit. En kompis har precis köpt bil här och min första reaktion var : vilken idiot.
det är gångavstånd till allting, och när våran söta Mia försöker få med oss på förfester utanför byn vägrar vi nästan. bortskämda. jag saknar att köra bil fan. undra om jag ens kan det längre?

morgondagen blir nog nice, ska upp för flöyen, skriva cv till Mia, städa, sätta upp ett nytt bord och träna.. och sova en massa såklart :) enda dagen man får göra det på!

om exakt fem dagar får jag krama dessa tjejer. gaaah.



bestfriends.

två av mina närmsta och längst kända vänner har varit ute och rest en del nu.. USA, alperna, thai och jag vet inte vad. jag saknar er massor, och av någon anledning saknar jag er ännu mer när ni reser. snart ses vi. älskar er.

     

FRÅGESTUND.

innan john blund ( eve tvinga mig skriva detta tråkiga rim)

HEY MIN KÄRA LÄSARE.
tack för alla fina kommentarer, det värmer verkligen. Varje dag jag loggar in här värmer det i mitt hjärt och hela min kropp. Men jag vet att ni kan göra bättre.. såå.. FORTSÄTT KOMMENTERA ;) kom igen kom igen kom igen.


Nu får ni passa på att fråga vad ni vill på min alldeles egna.... FRÅGESTUND.
jag ska försöka hinna svara på allt ni undrar, men kan inte garantera svar på allt.
Den början NU och fortsätter i 24 timmar, så pass på! fråga ! våga fråga! Kom igen! Kom igen!!!!! vad som helst!!



avslutar med en dagens outfit:




* supermanplåster - Mcdonalds Klinga
* T-shirt - John Bauer gymnasiet
* Trasigt lakan - Sara österberg säng
* tuffa, slitna, grönskade, öliga jeans - bikbok
* "vita" tygskor - din sko


love u guys.

RSS 2.0