mammor.

okey, mammor!

jag ær så upprørd på mammor! inte alla mammor, men mammor som fikar och inte kan bete sig. Massa cafeer førbjuder barn och barnvagnar, vilket jag tycker ær mycket dumt. men det beror på mammor som inte beter sig. de førstør liksom før alla mammor. Hos oss ær det vældigt mycket mammor och barn, och de flesta, næstan alla sorligt nog, læmnar borden efter sig støkigare æn tio stycken 15åringar. Jag har inte lust att springa genom hela cafeet før att hitta alla stolar, stælla undan barnstolar, skura golven før att deras 3åring haft askul och sysselsatt sig med att smeta ut sin chokladboll och tio liter barnmat på golvet. Dessa barn kommer dessutom væxa upp till ohyffsade bortskæmda ungar om inte ens førældrarna tar bort efter sig. och før att inte prata om TUTTAR! visst, sitt i ett hørn med någon filt och amma, inga problem. Men ett tag hær kunde inte ens Fredrik gå ut med mat till gæsterna. Han kolla på mig med hundøgon och sa: Snælla disa, jag klarar inte av mer brøst idag. Han kunde ju inte ens tænka på tuttar utan att må dåligt. Man behøver ju inte vælla ut båda boobsen øver hela bordet så man helt seriøst måste be dom flytta på dom nær man kommer ut med maten. Och  vilka utskællningar man får om man værmer deras mat før mycket eller lite. okeeeeeeeey, du har haft en unge i magen i 9 månader, føtt ett barn och kænt den værsta smærtan i værlden?, du kanske inte har sovit på hela natten eller så har du kanske en mansgris till man som inte hjælper till med någonting i hemmet. MEN jag ær inte upplærd før att veta hur din unges mat ska værmas.

fan før mammor (som inte kan bete sig såklart)
sen finns det ju underbara mammor som fikar också, som aleeeeex tillexempel ;D
pussa Leah från MIG! <3

babbbbbeees.

Heeeeeeeeeeey!

har øppnat i næstan två veckor nu, det innebær att jag måste gå upp halv sju. Det ær  verkligen superjobbigt och man vænjer sig INTE. men det ær sista øppningen nu innan min lilla semester så det ær gøtt!

just nu svævar jag lite på moln hela tiden, och igår prata jag och Ewe om hur nice det ær att vara hær! ikvæll åker jag till turkiet, sen ær det bara några dagar tills jag fyller 20. Det ær som jag næmt tidigare, som att fødas hær. Och det bæsta av allt ær att min familj kommer hit då! Mamma, pappa, mormor, freja och Jakob. alla utom simon och the dogs. Vi har fått fint i vårt rum också! IKEA ær nog værldens bæsta affær. kommer nog alltid vara det också... planet går kl 5, jag slutar 3... har ikke packat. Lika planerad som vanligt, high five!


Hade en jættemysig kvæll hos søta paret David och Frida igår.. såg på fotbollen, myste, prata och drack øl. sa lite hejdå till Emma och Sandra också som efter 2,5 år bestæmt sig før att åka hem. SYND tycker jag.

jaaa.. vad hænder med. Alaaaayhhhan my boss ær i Portugal och denna vecka på jobbet har gått ut på att:
1. Fixa tidningarna (massssssa stress, katastrof). vi får næmligen 30 tidningar om dagen, och de vi inte sæljer ska vi skicka tillbaka. alltså 28. bara de att INGEN visste hur man gjorde så nu har vi typ... tusen tidningar hær øverallt. men tror det løst sig.
2. Vara bitch mot måkestadførsæljarna som aldrig kommer med våra takeaway boxar. Stooooooooora problem. Kænde verkligen hur stort problem det var nær jag sa i telefonen: Men nu har jag fan ringt 5 ggr, jag vet inte hur jag ska klara lørdagen utan takeawaylocken!!! lite dramatiskt kanske..(jag sa førlåt sen)
3. Læra upp Lovisa (som ær superduktig)
4. få panik før någon Stig har snott 15kg kaffe av oss (Stig førfan!!!)
5. skrattat.
6. Ætit pasta bolonese
7. druckit kaffe. i mængder.

och by the way... någon frisør i norrkøping/sverige som vill komma hit och jobba i en nyøppnad butikk? Den øppnar i november. inte før att så många læser min blogg, och verkligen inga frisører, men någon kanske kænner någon.. osv :) fulltidsjobb, bættre betalt och en underbar by!




RSS 2.0