bergen <3

just nu känns allt jävligt bra faktiskt. jag och ewe har haft ett par hysteriska dagar och vi har skrattat och skrattat.
det är bara två veckor tills sally och lovisa kommer och hälsar på, vilket känns ännu bättre.
jag har för tillfället en söndersupen mobil men ska nog lösa det under dagen. Då blir den första att ringa
min mormor som fyller år idag, grattis! saknar henne massor!

det har blivit sjukt lite sömn de senaste dagarna så jag ska slappa framför greys och sedan kila över till bempa och co i den gamla lägenheten.

jag trivs. bergen är nice.


syster, mamma, bror och världens snyggaste muuurmuuur.

 


miss you guys.


<3

jag och ewe är fan rätt sjuka. vad vi än gör, så är vi precis brevid varandra. utan att ens tänka på det. vi har en hel soffa men när vi ser tv så sitter vi på varandra i hörnet. många skulle nog säga att vi var konstiga.

"... i don't shine if you don't shine.."










yellow.

idaaaaaaaaaaaag svävar jag lite på moln!
igår ringde danne och de verkar ha det huuuuuur bra som helst, i förrgår kom ewe hem till mig, för tre dagar sen fick jag lön, för två dagar sen fyllde jakob 10 år, idag ringde sally och var så schön som bara hon kan vara, och sist, men absolut inte minst så har min bästa bästa bästa lovisa bokat resa hit! i mars kommer hon och då är jag ledig i två dagar vilket inte hänt sen jag började jobba.

på söndag ska jag och ewe gå och ta lite kort och sedan lägga upp här, så ni kan få se hur våra liv ser ut liksom.
vi kan dock inte vara med på korten för vi är för tillfället gulhåriga! nog pratat om det. (ewe skrek precis till för hon gick förbi en spegel, HAHA)

imorgon blir det jobb till fyra, träning, och sen jobb till fyra igen.. fast den andra delen av dygnet.
idag är en bra dag iallfall.
nu ska ewe tröströka en cigg. en cigg för gulhåriga.



avslutar med en bild på världens bästa mia och cesar.

plans.

ändrade planer. impulsivt. kan bli bra, kan bli icke bra. whatever :)


har precis varit ute och sprungit, världens bästa väder!
Nu ska jag fixa mig, gå ner på byn och köpa lite saker tills imorgon och sen ska jag sola med Mia.
Klockan elva ikväll är det jobb! och imorgon personalfest. niceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.


HADE.


sick.

hello babes!

ewe har åkt till sverige nu och jag saknar henne redan! både hon och jag är sjuka vilket har gjort att vi legat inne hela dagen. då och då sätter vi på ugnen och öppna den eftersom jag råkade ha sönder vårat ända element igår!
nu måste jag också säga att jag är trött på snön. vår please? behöver en förändring!

och jag vill att ewe ska komma tillbaka NU NU NU. helvete. KUL att spela supermario själv?? nee.. juste.


mario <3

HEY.

sitter här i lägenheten och äter makaroner.. ett paket makaroner kostar bara 12 kr (på 7eleven!!) så det får bli min mat framöver. Mia och ewe gick precis på jobb efter att ha spelat supermario i en timma. alla blir hysteriska och min värk i tummarna går inte att beskriva!

nu ska jag kolla på tre greys avsnitt i väntan på att ewe och adrian ska komma hem.. då blir det mer mario i hope!!! hade glömt hur porriga christina och dr. Burke var mot varandra i början av greys..

OCH stort grattis till min bästavän som fyller 20 idag! om du bodde i Bergen nu skulle detta jämföras med den vackra dagen då du föddes. för det är ungefär så det är här. dead intill you turn 20. sitter och äter makaroner och har gjort ett hopplöst försök till att få till en god makaronsås som bara du och jag kan. jag inser nu att i detta "du och jag" står nog du får den stora biten. jag var värdelös.

imorgon blir en bra dag.. vi ska träna, städa och organisera lite (stort behov), vaxa benen (!), spela mario, se på greys, äta middag och mysa! loveit.


jag, ewe, adrian och mia!

RSS 2.0